Ledig tjänst

Försäljning

SÄLJARE AV BEGAGNADE BILDELAR

Fyrkantens Bildemontering AB har bedrivit bildemonteringsverksamhet på Yttervikens industriområde i Luleå i mer än 40 år. Omsättningen 2020 låg på cirka 6,2 Msek. Verksamheten består i att demontera fordon, främst bilar, i syfte att spara reservdelar som säljs för återanvändning. Material separeras även och säljs för återvinning. Drygt 10 000 begagnade delar finns på lager klara för leverans.

I dagsläget har företaget 7 anställda. Då omsättningen stadigt ökar behöver nu personalstyrkan förstärkas med en person vars huvuduppgift är att vara säljare.

Säljaren förser våra kunder med den eller de delar som efterfrågas. Försäljning av reservdelar sker direkt till kund på besök och via webbeställningar eller telefon. Emballering av sålda delar som skickas är även del av säljarens arbetsuppgift. Utifrån företagets behov kan säljaren även tilldelas andra arbetsuppgifter.

Tillträde till tjänsten är planerat till 2021-10-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och inledningsvis tillämpas provanställning

Vi söker en person som:

  • har intresse och kunskap om bilar
  • har några års vana av att vara säljare direkt till kund
  • har B-körkort
  • har vana att ha en dator som främsta arbetsverktyg

Meriterande är att:

  • ha arbetat i butiks som säljare i mer än 5 år
  • ha arbetat som säljare av bildelar
  • ha arbetat på en bilverkstad eller bildemontering
  • ha språkkunskap i både tal och skrift utöver svenska och engelska

Som anställd på Fyrkantens Bildemontering behöver du vara initiativrik samtidigt som du är flexibel, samarbetsvillig samt passar in i vårt tätt sammansvetsade gäng.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det ställs höga krav på att du är noggrann, strukturerad och kan hålla igång flera uppgifter samtidigt.

Posta eller mejla ett personligt brev med Cv och referenser till: info@fyrkantensbildemontering.com

Frågor om tjänsten görs via telefon: 070 208 11 96 och tala med Leif Lundstig

Fyrkantens Bildemontering AB, Gårdsvägen 18, 973 47 LULEÅ, 0920-154 04, 155 04